Tips To Pass The JN0-637 Security, Professional (JNCIP-SEC) exam

Written by victoriameisel  »  Updated on: July 09th, 2024

Tips To Pass The JN0-637 Security, Professional (JNCIP-SEC) exam

JN0-637 is a new exam for the Juniper Networks Certified Professional, Security (JNCIP-SEC) certification. Passcert has newly released the latest Security, Professional (JNCIP-SEC) JN0-637 Dumps to assist candidates in practicing real questions and answers. These JN0-637 dumps are meticulously designed to cover all the knowledge points of the actual JN0-637 exam, ensuring comprehensive preparation. By utilizing these Security, Professional (JNCIP-SEC) JN0-637 Dumps, you can enhance your understanding and readiness, thereby increasing your chances of passing the JN0-637 exam successfully. This preparation material is an invaluable tool for anyone aiming to achieve the JNCIP-SEC certification and advance their career in network security.

Security, Professional (JNCIP-SEC)

The Security Track enables you to demonstrate a thorough understanding of security technology in general and Junos OS software for SRX Series devices. JNCIP-SEC, the professional-level certification in this track, is designed for networking professionals with advanced knowledge of the Juniper Networks Junos OS for SRX Series devices. The written exam verifies your understanding of advanced security technologies and related platform configuration and troubleshooting skills.

Exam Details

Exam Code: JN0-637

Prerequisite Certification: JNCIS-SEC

Delivered by Pearson VUE

Exam Length: 90 minutes

Exam Type: 65 multiple-choice questions

Software Versions: Junos OS 22.2/SD 22.1

Exam Objectives

Troubleshooting Security Policies and Security Zones

Logical Systems and Tenant Systems

Layer 2 Security

Advanced Network Address Translation (NAT)

Advanced IPsec VPNs

Advanced Policy-Based Routing (APBR)

Multinode High Availability (HA)

Automated Threat Mitigation

Share Security, Professional (JNCIP-SEC) JN0-637 Free Dumps

1. Which two statements are true about ADVPN members? (Choose two.)

A. ADVPN members are authenticated using certificates.

B. ADVPN members are authenticated using pre-shared keys.

C. ADVPN members can use IKEv2.

D. ADVPN members can use IKEv1.

Answer: A, C

2. You are deploying a virtualization solution with the security devices in your network Each SRX Series device must support at least 100 virtualized instances and each virtualized instance must have its own discrete administrative domain.

In this scenario, which solution would you choose?

A. VRF instances

B. virtual router instances

C. logical systems

D. tenant systems

Answer: C

3. How does secure wire mode differ from transparent mode?

A. In secure wire mode, traffic can be modified using source NAT.

B. In secure wire mode, no switching lookup takes place to forward traffic.

C. In secure wire mode, security policies cannot be used to secure intra-VLAN traffic.

D. In secure wire mode, IRB interfaces can be configured to route inter-VLAN traffic.

Answer: B

4. In an effort to reduce client-server latency transparent mode was enabled an SRX series device. Which two types of traffic will be permitted in this scenario? (Choose Two )

A. ARP

B. Layer 2 non-IP multicast

C. BGP

D. IPsec

Answer: A, B

5. All interfaces involved in transparent mode are configured with which protocol family?

A. ethernet - switching

B. inet

C. bridge

D. mpls

Answer: D

6. What is a function of UTM?

A. content filtering

B. AppFW

C. IPsec

D. bridge mode

Answer: A

7. You want to use selective stateless packet-based forwarding based on the source address. In this scenario, which command will allow traffic to bypass the SRX Series device flow daemon?

A. set firewall family inet filter bypas3_flowd term t1 then virtual-channel stateless

B. set firewall family inet filter bypaa3_flowd term t1 then skip-services accept

C. set firewall family inet filter bypass__f lowd term t1 then packet-mode

D. set firewall family inet filter bypass_flowd term t1 then routing-instance stateless

Answer: B

8. Which two additional configuration actions are necessary for the third-party feed shown in the exhibit to work properly? (Choose two.)

A. You must create a dynamic address entry with the IP filter category and the ipfilter_office365 value.

B. You must apply the dynamic address entry in a security policy.

C. You must apply the dynamic address entry in a security intelligence policy.

D. You must create a dynamic address entry with the C&C category and the cc_offic365 value.

Answer: A, B

9. Which Junos security feature is used for signature-based attack prevention?

A. RADIUS

B. AppQoS

C. IPS

D. PIM

Answer: C

10. After downloading the new IPS attack database, the installation of the new database fails. What caused this condition?

A. The new attack database no longer contained an attack entry that was in use.

B. The new attack database was too large for the device on which it was being installed.

C. The new attack database was revoked between the time it was downloaded and installed.

D. Some of the new attack entries were already in use and had to be deactivated before installation.

Answer: A

Related Posts