Waist Trainers - Bäst i test

Written by Waisty  »  Updated on: April 15th, 2024

Waist Trainers - Bäst i test

Om man snabbt vill få den eftertraktade timglasfiguren så är waist trainers det snabbaste sättet. I denna artikel kommer vi att gå igenom de saker som är viktiga för dig att känna till om waist trainers, men vill du direkt komma till de bästa modellerna på marknaden så hittar du dem genom att klicka på denna länken: Waist Trainer - Bäst i test.

Vad är en waist trainer?

En Waist Trainer är ett plagg som är åtsittande över midjan och håller på så vis i den för att man ska få resultat direkt när man tar på waist trainern. De bästa waist trainers kan även ge långsiktiga resultat som stannar kvar även när man inte har plagget på sig. Men det kräver att man ser det som träning och använder sin waist trainer regelbundet och konstant ökar både hur länge man har den på sig, samt hur hårt hårt den sitter.

Waist trainer bäst i test - Köpguide

Om du tagit beslutet att waist trainer är för dig så är det dags att börja fundera igenom lite olika saker och ta till sig tips som gör att ditt köp blir riktigt bra. Därför har vi skrivit ihop denna guiden så att du enkelt kan hitta den waist trainer som är bäst för just dig.

Hur har du tänkt använda din waist trainer?

Denna punkten är väldigt viktig då hur du tänkt använda den påverkar vilken modell du ska köpa för att täcka upp just dina behov då modellerna skiljer sig åt beroende på vad man ska använda dem till. Ska du kunna ha den under dina vanliga kläder till vardags eller vid finare tillfällen? Då behöver du ha en modell som är lite mer slimmad och diskret. Ska du ha din waist trainer när du tränar? Då finns det modeller som designade specifikt för det. Vill du ha den väldigt långa perioder? Då är komforten det viktigaste. Så tänk igenom när, var och till vilka outfits du ska använda din waist trainer för att hitta den modell som passar bäst för just dig!

Vilket material den är gjord av

Waist trainers är främst tillverkade i latex, neoprene och bomull. De olika materialen har olika fördelar och nackdelar som är viktiga att känna till. Modeller i latex tenderar att vara de som ger hårdast kompression och därmed de största resultaten, men nedsidan är att latex kan ge ifrån sig en stark doft och det är inte helt ovanligt med allergier mot latex. Neoprene är väldigt likt latex i resultat men man slipper doften, däremot är de modellerna lite dyrare då materialet helt enkelt saknar latexens nedsidor. Bomull är det skönaste alternativet och ofta är modellerna för träning i detta material. Fördelen är hög komfort och att de absorberar svett, men de sitter inte lika hårt över midjan och är det alternativ som ger minst resultat. En del modeller har även latex/neoprene på utsidan med ett inre lager av bomull. Vilket gör att man får det bästa av två världar.

Storleken på waist trainern

Det absolut viktigaste när du köper en waist trainer, oavsett vilken typ som passar dig bäst, är storleken. En waist trainer som sitter för löst kommer inte ge dig några resultat. Det har gjort att en vanlig fälla som förstagångsköpare ofta gör är att ta en mindre storlek. Detta är ett lika stort misstag då du kommer att vara väldigt okomfortabel vilket gör att du inte kan ha på dig den så länge som du behöver för att få bra resultat och den kommer att sitta dåligt, på fel plats vilket gör att du inte får önskad effekt. Så för att hitta den bästa waist trainern behöver du ta fram måttbandet, mäta upp ditt exakta midjemått och sedan läsa storlekstabellen på den modell du tänkt köpa. Först då kan du känna dig helt säker på att hitta en bra waist trainer för just dig.

Analysera din kroppstyp

Okej, så du vet vilken typ du vill ha, när du ska använda den, vilket material som passar bäst för dig och vilken storlek som är perfekt. Då återstår bara för dig att analysera din egen kropp lite extra. Anledningen är att waist trainers kommer i olika utföranden som går olika högt upp över magen. Vissa modeller är bara över själva midjan och passar bra för personer med kortare överkropp. Andra modeller går hela vägen upp över brösten och ger dem med ett lyft. Välj en modell som passar till just din kroppsform!

Läs omdömen från andra

För att faktiskt ta reda på vilka modeller som är bra att leva med och använda är det enklaste sättet att läsa recensioner från andra som använt de olika modellerna. Jag rekommenderar att besöka: Hershape.se som testat fram waist trainer bäst i test och är experter på ämnet.

Slutsats waist trainer bäst i test

Som du ser finns det en del att ha koll på när det kommer till att hitta den bästa waist trainern. Men följer du stegen i denna guiden och väljer någon av modellerna från sidan vi länkat till så kommer du att göra ett riktigt bra köp!



Waisty
Founder of hershape.se

0 Comments Add Your Comment


Post a Comment

To leave a comment, please Login or Register


Related Posts